• Lorem ipsum

Portretschilderen in olieverf vanuit het Zornpalet

Op vier dinsdagavonden in oktober en november (18 oktober en 1-15-29 november 2022) van 19.30 - 22 uur neemt Willeke van der Weerden u mee in de opbouw van een portret in olieverf, uitgaande van het speciale kleurenpalet van Anders Zorn dat zich beperkt tot het gebruik van slechts 4 basiskleuren waarmee alle verdere tinten in een portret gemengd kunnen worden. U leert werken met dit speciale mengsysteem en Willeke leert u welke stappen in de opbouw van een goed portret nodig zijn in algemene zin. Er wordt gewerkt met olieverf. Schorten zijn aanwezig voor gebruik maar we raden u aan niet uw mooiste kleding te dragen.

U werkt naar aanleiding van een eigen foto waarin voldoende contrast te zien moet zijn. Neem eventueel een aantal verschillende foto's mee of overleg van te voren even of de foto geschikt is als uitgangspunt van uw olieverf portret. U hoeft niets anders mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat alle materialen voor u klaar liggen zodat u onbezorgd aan de slag kunt onder het genot van een heerlijke verse  koffie en/of thee met iets lekkers.

Het portret blijft tijdens de cursus bij ons zodat u niet na elke les met een nat portret op pad hoeft. U zult versteld staan van uzelf wanneer Willeke u meeneemt  in het portretschilderen. Voor beginners en gevorderden een uitdaging op eigen niveau!

Heeft u vragen hebben neem dan zsm contact op via [email protected] of bel tijdens openingstijden met 085-8772656 of loop even binnen in de winkel.

€247,50
op voorraad
Aan de hand van het speciale kleurenpalet van Anders Zorn, neemt Willeke van der Weerden u in vier dinsdagavonden mee in de opbouw van een goed portret in olieverf. Ook wanneer u de kennismakingsworkshop Zorn deed is dit een verdieping! Lees meer