• Lorem ipsum

JUUDs Adventsproject

Er was eens een heel oud kerstlied dat vertaald werd door Jan Rot en werd voorzien van prachtige illustraties van Liz Catchpole in een uitgave van Uitgeverij Christofoor...dát werd de aanleiding voor JUUDs Adventsproject met een eigenwijze draai in samenwerking met Boekbinderij Uniq!

Om de dag een cadeautje, per twee dagen een thema waar je één of twee tekeningen bij kunt maken. Er komen diverse hoogwaardige kunstenaarsmaterialen, technieken en papiersoorten aan bod in een handgemaakte uitgave van Uniq Books! De unieke kans om te spelen en te experimenteren, om heerlijk creatief bezig te zijn in verbinding met een groep creatieve positieve mensen. Via een besloten Facebookgroep/ Instagramaccount wordt informatie gedeeld en kun je je werk delen. Hebje geen social media dan kun je uiteraard ook gewoon meedoen!Je maakt je eigen geïllustreerde versie van het kerstlied ' De twaalf dagen met Kerstmis' en maak je daar een gezongen versie van met een filmpje aanmaak je kans om de prachtige uitgave van Christofoor te winnen! ( Even om verwarring te voorkomen, dit boek zit dus niet in het pakket!)

We starten 1 december en zijn klaar met Kerstmis! Lekker nagenieten tijdens de twaalf dagen met Kerstmis die lopen tot smet 6 januari 2022!

Hoe kun je nou beter deze donkerste dagen van het jaar vullen?

Geen producten gevonden...