• Lorem ipsum

Dierenportret & Camille Saint-Saëns

Tijdens de Kinderkoopzondag op 31 juli a.s. met het thema 'DIEREN', gaan we aan de slag met het maken van dierenportretten! Hoe ziet een leeuwenkop er nou eigenlijk uit, en een zwaan of een olifant, een kleurrijke vis of wat voor dier dan ook? We gaan goed KIJKEN, èn luisteren hoe sommige van deze dieren KLINKEN als muziekstuk!en dan natuurlijk tekenen! Zondag vertel ik je er meer over!

De workshop start om 14 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Doe niet je beste kleren aan aub, je krijgt een schort voor, maar dan nog...Deze workshop is bedoeld voor kinderen, maar omdat het voor veel mensen vakantie is, mag mama of papa of je lievelings tante of oom, opa of oma of misschien je oppas gezellig mee komen doen!Kom je als kind alleen of met een ander kind samen, dan is dat helemaal prima!

De deelnamekosten zijn €24,50 en die zijn na inschrijving non-refundabel. De workshop gaat sowieso door want ik ben er toevallig toch!Kun je plotseling niet komen omdat je liever ineens gaat zwemmen dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen.Je regelt dan zelf de financiën met je plaatsvervanger en dan hoop ik je op een ander moment te ontmoeten aan mijn tekentafel...maar natuurlijk vind ik het het allerleukst als je gewoon komt en gaan we er een kleurrijke middag van maken!

 

Geen producten gevonden...