• Lorem ipsum

Bind je eigen papier in tot een Junkjournal!

Heb je ook allerlei velletjes papier her en der door het huis slingeren? Hier nog een velletje schetspapier, een velletje mixed media of aquarelpapier, een leuk inpakpapiertje dat je al jaren bewaart met het idee er eens iets leuks mee te doen…grote oude enveloppen of pagina’s uit een tijdschrift of een oud boek die je bewaard hebt , recepten , een stapel tekeningen die net niet goed genoeg zijn voor in een lijstje maar je wilt ze ook niet weggooien, restanten scrapbookpapier, noem het maar en het is passend voor in je Junkjournal!

Geef papierrestanten en nieuw leven! Geen papierverspilling!
Verzamel al je papierrestanten, je hebt er niet gauw teveel!
Er wordt uitgegaan van een boekje op A5 formaat. Je hebt daarvoor minimaal A4 papier nodig .Je kunt je papier natuurlijk altijd op maat knippen als het te groot is.
Je gaat onder begeleiding van Marije van der Zedde al die papieren inbinden tot een heus eigengemaakt boekje!
Hoe origineel kun je zijn!!? Je maakt je eigen themaboekje en kunt daarin,thuis, aan de slag met tekenen, schilderen, foto’s tekst enz.
Maak een eigen Artjournal, Traveljournal, Herinneringenboek, Gastenboek, Gedichtenverzamelboek, Receptenboek of wat dan ook!

Wij zorgen voor alle benodigde materialen, OP HET PAPIER NA!! Begin maar alvast met verzamelen!
Aangezien er behoorlijk wat tijd in gaat zitten om al die losse velletjes tot een boekje te binden, maken we er een gezellige dag van met een overheerlijke lunch.

Nieuwe data volgen zodra we weer workshops kunnen gaan inplannen!
zondag 10-16 uur
Kosten €65,-

Geen producten gevonden...