• Lorem ipsum

Een kleurrijke shopbeleving in aanloop naar de feestdagen!

VIP shoppen!

Eindelijk weer eens even zelf door de winkel snuffelen en je cadeautjes voor de feestdagen uitzoeken. De vergoeding die je betaalt voor je reservering wordt verrekend vanaf een besteding van €35,-. We pakken alles feestelijk voor u in, voorzien van mooie naamstickers en labels zoals u dat van ons gewend bent!

Afhankelijk van de omstandigheden; u bent niet fit of er is iemand ziek in uw directe omgeving of wanneer we een lockdown krijgen of gewoon wanneer u liever in uw huispak thuis vanaf de bank shopt, gewoon omdat het kan:kiezen we voor videoshoppen en bezorgen! Hoe dan ook het kerstfeest en andere feestelijkheden gaat door al is het dan in een andere vorm! Geen uren scrollen achter de computer, iPad of mobile tot u scheel kijkt en dan maar afwachten of alles op tijd binnen is én u heeft gekocht wat u hoopte te zien op het schermpje...gewoon heerlijk ontspannen uw wensen aangeven en wij zorgen dat u een maatwerk-(kerst)cadeaupakket krijgt wat tot in de puntjes verzorgd is! Samen zorgen we dat we kleur geven in huiselijke kring bij u of juist bij iemand waar u nu niet naar toe kunt tijdens deze donkere dagen van het jaar. Die kleine, intieme sfeer met de fijnste creatieve cadeaus gaat ongetwijfeld zorgen voor een hele warme herinnering aan deze bizarre tijd!

De mogelijkheid bestaat ook om uw cadeau, zonder factuur erbij, op een ander adres in de regio te laten bezorgen!Wat een verrassing zal dat zijn!! Opsturen kan natuurlijk ook, wij maken er een mooi pakket van!

Graag tot dan!

Ps: neemt u een mondkapje mee wanneer u naar de winkel komt aub? Deze reservering geldt voor maximaal 2 personen! Bij binnenkomst wordt u gevraagd even uw handen te desinfecteren.

Geen producten gevonden...