• Lorem ipsum
Webshop

Het allerliefst verwelkomen we u ‘live’ in onze winkel aan de Smalle Haven 8 in Helmond omdat we u dan het meest optimaal de materialen kunnen demonstreren en u kunnen adviseren.

We hebben in de ‘stenen’ winkel, zo ontzettend veel verschillende kunstenaarsmaterialen; allerlei soorten en merken verf, potloden, penselen, markers, inkt, papier en doeken. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige collectie speciale pennen en potloden, kaarten, prenten en bijzondere cadeauartikelen met een knipoog naar ‘kunst’! Dit kunnen we onmogelijk allemaal in de webshop verwerkt krijgen.

We starten daarom binnenkort, om u toch alvast ook online van dienst te kunnen zijn, en om zelf wat meer ervaring op te doen met het runnen van een webshop en alles wat daarbij komt kijken, met een klein assortiment. Natuurlijk kiezen we daarbij als eerste voor de workshops en voor de meest verkochte, populaire producten die veilig te vervoeren zijn. In de loop van de tijd gaan we de webshop verder aanvullen. Zo zal er voor u regelmatig iets nieuws te ontdekken zijn.

Vindt u in de webshop niet wat u zoekt, dan is de kans groot dat we u in de winkel wèl kunnen helpen! Kom eens een kijkje nemen aan de Smalle Haven 8 in Helmond, of bel of mail ons even. We helpen u graag!