• Lorem ipsum
Webshop

Het allerliefst verwelkomen we u ‘live’ in onze winkel aan de Smalle Haven 8 in Helmond omdat we u dan het meest optimaal de materialen kunnen demonstreren en u kunnen adviseren.

We hebben in de ‘stenen’ winkel, zo ontzettend veel verschillende kunstenaarsmaterialen; allerlei soorten en merken verf, potloden, penselen, markers, inkt, papier en doeken. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige collectie speciale pennen en potloden, kaarten, prenten en bijzondere cadeauartikelen met een knipoog naar ‘kunst’! Dit kunnen we onmogelijk allemaal in de webshop verwerkt krijgen.

Onze kracht zit in het geven van vakkundig advies vanuit een jarenlange ervaring met diverse materialen en technieken.We staan voor kwaliteit en warme klantgerichtheid. We denken graag met u mee!

In de webshop treft u daarom normaal gesproken alleen de diverse cursussen en workshops aan die bij ons gegeven worden. U vindt er alle informatie over de inhoud van de cursus/workshop en ziet in één druk op de knop of er nog kaartjes zijn.

Maar....op dit moment is alles even anders. Dankzij het Covid-19 virus hebben we alle activiteiten moeten annuleren. Op dit moment is nog niet bekend wanneer we weer met workshops gaan starten.De deuren van de winkel zijn gelukkig weer gewoon open, weliswaar volgens nieuwe tijden, via balieverkoop met maximaal 2 klanten in de winkel, alleen pinbetaling en een wachtruimte in de frisse buitenlucht, maar met service als vanouds!

Om de wachttijden te verkorten is het nog steeds handig als u een bestelling doorgeeft als u weet wat u nodig heeft, dan maken we die alvast voor u klaar! Wilt u graag iets bestellen?

Bel dan direct met 06- 17230982 of stuur een e-mail naar [email protected] en Judith neemt contact met u op om te overleggen over uw bestelling.Videoshoppen behoort ook tot de mogelijkheden wanneer u liever niet zelf naar de winkel komt.We sturen u een betaalverzoek en pakken de bestelling netjes voor u in en bezorgen, indien voorradig, uw producten dezelfde avond bij u thuis! U kunt ook gebruik maken van onze cadeauservice: we brengen het cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger! We bezorgen gratis in regio Helmond. Wanneer u wat verder weg woont gaat PostNL ons een handje helpen, geen enkel probleem! Direct afhalen is ook mogelijk.U meldt zich op de drempel, ook als er al twee klanten staan, omdat alles al geregeld is neemt u zonder wachttijd uw bestelling direct mee naar huis!

We helpen u graag in de stijl zoals u van ons gewend bent, de vorm is alleen net even anders! Laat het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen!