• Lorem ipsum
Webshop

Het allerliefst verwelkomen we u ‘live’ in onze winkel aan de Smalle Haven 8 in Helmond omdat we u dan het meest optimaal de materialen kunnen demonstreren en u kunnen adviseren.

We hebben in de ‘stenen’ winkel, zo ontzettend veel verschillende kunstenaarsmaterialen; allerlei soorten en merken verf, potloden, penselen, markers, inkt, papier en doeken. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige collectie speciale pennen en potloden, kaarten, prenten en bijzondere cadeauartikelen met een knipoog naar ‘kunst’! Dit kunnen we onmogelijk allemaal in de webshop verwerkt krijgen.

Onze kracht zit in het geven van vakkundig advies vanuit een jarenlange ervaring met diverse materialen en technieken.We staan voor kwaliteit en warme klantgerichtheid. We denken graag met u mee!

In de webshop treft u daarom normaal gesproken alleen de diverse cursussen en workshops aan die bij ons gegeven worden. U vindt er alle informatie over de inhoud van de cursus/workshop en ziet in één druk op de knop of er nog kaartjes zijn.

Maar....op dit moment is alles even anders. Dankzij het Covid-19 virus hebben we alle activiteiten moeten annuleren. Op dit moment is nog niet bekend wanneer we weer met workshops gaan starten. Via Helmond Hangout zijn o.a. een drietal door ons verzorgde, gratis online-live-workshops te boeken voor mensen tussen 6 en 18 jaar! Maar u kunt natuurlijk thuis gewoon met uw zoon of dochter meedoen! Dubbel zoveel plezier!

Achter de schermen wordt met vereende krachten gewerkt om toch een webshop in te richten om u ongeacht de situatie van dienst te kunnen zijn!

U kunt tot die tijd een afspraak maken om te komen winkelen, of u kunt gewoon bestellen en afhalen of laten bezorgen of verzenden! U kunt met ons alle kanten uit! Het liefst ‘de goede’!

Bel di t/m za tussen 10-17 u naar de winkel 085-8772656 of stuur een e-mail naar [email protected] of een bericht naar 0617230982 en Judith neemt contact met u op om te overleggen over uw bestelling.Bellen met 06 kan ook maar ALLEEn di t/m za tussen 10-17 u! Videoshoppen behoort ook tot de mogelijkheden wanneer u liever niet zelf naar de winkel komt.We sturen u een betaalverzoek en pakken de bestelling netjes voor u in en bezorgen, indien voorradig, uw producten dezelfde avond bij u thuis! U kunt ook gebruik maken van onze cadeauservice: we brengen het cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger! We bezorgen gratis in regio Helmond. Wanneer u wat verder weg woont gaat PostNL ons een handje helpen, geen enkel probleem! ook via insta-dm of messenger zijn we bereikbaar!

We helpen u graag in de stijl zoals u van ons gewend bent, de vorm is alleen net even anders! Laat het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen!