• Lorem ipsum

Saldo cadeaubon controleren

Webshop

Het allerliefst verwelkomen we u ‘live’ in onze winkel aan de Smalle Haven 8 in Helmond omdat we u dan het meest optimaal de materialen kunnen demonstreren en u kunnen adviseren.

We hebben in de ‘stenen’ winkel, ontzettend veel verschillende kunstenaarsmaterialen; allerlei soorten en merken verf, potloden, penselen, markers, inkt, papier en doeken. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige collectie speciale pennen en potloden, kaarten, prenten en bijzondere cadeauartikelen met een knipoog naar ‘kunst’! Dit kunnen we onmogelijk allemaal in de webshop verwerkt krijgen.

Onze kracht zit in het geven van vakkundig advies vanuit een jarenlange ervaring met diverse materialen en technieken.We staan voor kwaliteit en warme klantgerichtheid. We denken graag met u mee!

In de webshop treft u daarom normaal gesproken de diverse cursussen en workshops aan die bij ons gegeven worden. U vindt er alle informatie over de inhoud van de cursus/workshop en ziet in één druk op de knop of er nog kaartjes zijn.

 

Maar....op dit moment is alles even anders. Dankzij het Covid-19 virus hebben we alle activiteiten moeten annuleren. Op dit moment is nog niet bekend wanneer we weer met workshops gaan starten. Via Helmond Hangout zijn o.a. een drietal door ons verzorgde, gratis online-live-workshops te boeken voor mensen tussen 6 en 18 jaar! Maar u kunt natuurlijk thuis gewoon met uw zoon of dochter meedoen! Dubbel zoveel plezier!

Achter de schermen wordt met vereende krachten gewerkt om toch een webshop in te richten om u ongeacht de situatie van dienst te kunnen zijn! We zijn inmiddels aangesloten bij 'De Winkel van Hier' dus ook daar gaat u straks een deel van ons assortiment terug vinden!

Zolang de webshop nog niet accuraat is kunt u toch uw bestelling laten verzenden of bezorgen!

 

We helpen u graag in de stijl zoals u van ons gewend bent! Laat het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen!