• Lorem ipsum

“Creativiteit verbindt! Wanneer mensen zich verwonderen en creatief worden uitgedaagd en zich volop in een proces begeven ontstaat er bijna een magisch moment!” aldus Judith. 
Mensen, jong en oud, verrassen zichzelf en anderen regelmatig met hetgeen hoofd en hart bedenken en hun handen maken. Mensen uitdagen, begeleiden, ze hun grenzen laten verleggen en ze de ruimte bieden om te creëren, gebruikmakend van kwaliteitsproducten, ieder op hun eigen niveau, zodat ze uiteindelijk met een blij gevoel, en een proces en product waar ze trots op zijn, naar huis gaan. Dát is waar we naar streven!

De workshops en cursussen worden gedeeltelijk door Judith zelf gegeven, maar er wordt ook regelmatig met diverse gastdocenten gewerkt, die ieder weer hun eigen expertise meebrengen en samen een heel divers scala aan mogelijkheden bieden.
Om de beleving compleet te maken wordt er samengewerkt met de plaatselijke horeca, koffiebrander en catering, altijd met het doel om topkwaliteit te bieden en u het gevoel te geven dat u echt een uitje heeft genoten in de breedste zin van het woord.

Workshops en cursussen kunnen alleen plaatsvinden wanneer er voldoende deelnemers ingeschreven staan. Als dat een week voor de datum nog niet het geval is, wordt de workshop of cursus geannuleerd. U krijgt dan direct bericht en uw geld wordt uiteraard teruggestort.

Uw inschrijving is definitief zodra uw betaling afgerond is. De kosten zijn non-refundable: dat betekent dat we geen geld terugstorten als u niet kunt komen.

Annuleren is dus na inschrijving helaas niet mogelijk. Mocht u toch niet kunnen, dan mag u iemand anders in uw plaats laten komen, de betaling regelt u dan onderling.
Per email geeft u via [email protected] de naam, emailadres en telefoonnummer van degene die uw plek inneemt door.

Door COVID-19 kunnen we al sinds maart 2020 geen workshops meer geven met een gegarandeerde 1,5 meter afstand. We stimuleren op creatief vlak via de besloten Facebookgroep van JUUDs Foederer en er wordt gewerkt aan allerlei andere mogelijkheden maar daarover later meer! U kunt zich met uw zoon en/of dochter die tussen 6 en 18 jaar oud is, via `Helmond Hangout inschrijven voor een heleboel gratis workshops waarvan er drie door ons verzorgd worden! Deze workshops zijn live te volgen en beleven via een livesessie via zoom na inschrijving!