• Lorem ipsum

CREATIEVE BRAINSTORM/VERGADER -RUIMTES

Boven de winkel staan een tweetal sfeervolle, creativiteit ademende ruimtes, te uwer beschikking wanneer u eens met een select gezelschap buiten de deur van uw eigen bedrijf wilt brainstormen, een workshop of coaching ruimte zoekt of u gewoon een dag alleen wilt werken en u daar in de huidige thuissituatie niet aan toekomt!

Beide ruimtes zijn voorzien van prachtige prenten en een prikkelende sfeervolle aankleding, een tafel en stoelen met heerlijke Vlisco kussens, een tv-scherm (hdmi) om een laptop op aan te kunnen sluiten en Wifi. Er hangt een rolpapier aan de wand en er zijn markers om aantekeningen mee te maken.De aantekeningen kunt u nadien uiteraard mee nemen.
De ruimtes zijn geschikt voor max.6 of max.12 personen en zijn op afspraak, per uur of per dagdeel te huur, incl.het gebruik van bovenstaande voorzieningen. Uiteraard gelden nu in het Coronatijdperk andere aantallen en specifieke afspraken maar reservering is mogelijk. Neemt u contact op als u interesse heeft?

Daarnaast hebben we diverse arrangementen, u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

We schenken heerlijke verse bonenkoffie en biologische thee in diverse smaken, kannen kraanwater met daarbij een goed gevulde koektrommel.

Maar ook lunch of een uitgebreider hapjes- of drankjes assortiment is op verzoek leverbaar. Daarbij zal worden samengewerkt met de plaatselijke horecaondernemers. 
Informeer naar de mogelijkheden!