• Lorem ipsum

Prijzen en kosten

We hanteren eerlijke prijzen voor u en voor ons en onze producenten.

Voor een goede kwaliteit kleurpotloden, verf, papier of doek, betaal je soms iets meer, dat klopt, maar dat komt omdat het hout van de potloden en de pigmenten en bindmiddelen die gebruikt zijn voor de verschillende soorten verf en of papier en doek van een hoge kwaliteit zijn, omdat er strikte milieuwetgeving wordt nageleefd door de producenten en de productie niet onder erbarmelijke omstandigheden maar voor een fatsoenlijk salaris wordt uitgevoerd en omdat we naast online vooral ook een fysieke winkel hebben waar we graag de traditie van vele jaren willen kunnen voortzetten in de tijd dat er veel winkelpanden op slot gaan omdat de lasten niet meer te dragen zijn. We kunnen en willen niet concurreren met online prijsvechters in onze branche.

Niet elk materiaal past bij iedereen. Ieder heeft zijn/haar eigen voorkeur. Om te ervaren wat bij u past voordat u iets wilt kopen, is het fijn om even wat verschillende producten te kunnen ‘voelen’, ‘uit te proberen’. Ieder materiaal vertelt zijn/haar eigen verhaal. JUUDs Foederer biedt u de service om, aan de mooie workshoptafel, die ervaring op te doen met de set ‘testmaterialen’. Deskundig advies en kennis van de techniek en de materialen is daar een welkome aanvulling op.

Het stukje beleving is één van de grote voordelen van ‘de stenen’ winkel’!

De prijzen op www.juudsfoederer.nl en in de folders zijn inclusief 9 of 21% btw en exclusief verzend- en eventuele administratiekosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Bestellingen worden in Nederland geleverd volgens de gangbare tarieven van PostNL.

We pakken alles met aandacht en liefde zorgvuldig voor u in. Niet zo snel als de ‘grote jongens’, maar we streven naar een zo snel mogelijke verwerking, op volgorde van binnenkomst.

Als we uw bestelling hebben ingepakt dan krijgt u een e-mail zodat u weet wanneer u uw pakketje kunt verwachten.

Wanneer u geen email heeft ontvangen dan gaat er iets mis! Neem dan contact met ons op aub via [email protected] of bel tijdens openingstijden naar de winkel, dan kijken we het graag voor u na.

Zijn er bijzonderheden ten aanzien van uw bestelling dan zullen we altijd eerst contact met u opnemen.

Betalen

Uw bestelling kunt u direct betalen met IDeal.

Wilt u voor uw bedrijf of school (voor particulieren bestaat deze optie niet) op factuur kopen dan dient u dit altijd vooraf per e-mail te overleggen. De betalingstermijn is 14 dagen. Als we het bedrag binnen 14 dagen niet hebben ontvangen, sturen we een eerste herinnering per e-mail. Wanneer we daarop geen betaling ontvangen sturen we een week later een herinnering per post en kunt u een telefoontje verwachten. Bij de tweede herinnering worden herinneringskosten van €10,- in rekening gebracht en bij het oorspronkelijke factuurbedrag opgeteld. Dit omdat herinneringen versturen en achter mensen aanbellen ons ook tijd en geld kost. Is het nodig om een incasso uit te voeren dan zijn de kosten daarvoor volledig voor uw rekening. Zijn er problemen vanuit uw kant, neem dan tijdig contact met ons op zodat we goede afspraken kunnen maken. Voor beide partijen altijd het prettigst!