• Lorem ipsum

Het allerliefst verwelkomen we u ‘live’ in onze winkel aan de Smalle Haven 8 in Helmond omdat we u dan het meest optimaal de materialen kunnen demonstreren en u kunnen adviseren.

We hebben in de ‘stenen’ winkel, ontzettend veel verschillende kunstenaarsmaterialen; allerlei soorten en merken verf, potloden, penselen, markers, inkt, papier en doeken. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige collectie speciale pennen en potloden, kaarten, prenten en bijzondere cadeauartikelen met een knipoog naar ‘kunst’! Dit kunnen we onmogelijk allemaal in de webshop verwerkt krijgen.

Onze kracht zit in het geven van vakkundig advies vanuit een jarenlange ervaring met diverse materialen en technieken.We staan voor kwaliteit en warme klantgerichtheid. We denken graag met u mee!

In de webshop treft u o.a de diverse cursussen en workshops aan die bij ons gegeven worden. U vindt er alle informatie over de inhoud van de cursus/workshop en ziet in één druk op de knop of er nog kaartjes zijn.

Diverse pakketten en een greep uit de collectie zal wisselend te vinden zijn in de webshop.

Zolang de webshop nog niet accuraat is kunt u toch uw bestelling laten verzenden of bezorgen!Laat ons weten wat u zoekt en we maken het in overleg in orde!

We helpen u graag in de stijl zoals u van ons gewend bent! Laat het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen!